Test rapid Covid 19 bazat pe Antigen

By: | Tags: | Comments: 0 | noiembrie 6th, 2020

Testele rapide Covid 19 bazate pe Antigen identifică PE LOC prezența proteinelor din structura noului Coronavirus în probele de secreție nasofaringiană recoltale de la pacienți. Aceste proteine reprezintă antigene virale și determină răspunsul imun al organismului la acest virus.

Aceste teste sunt ușor de aplicat, oferă rezultatul pe loc și detectează dacă o persoană este pozitivă la noul Coronavirus, chiar dacă este ASIMPTOMATICĂ.

Testul Antigen SARS-CoV-2 depistează în câteva minute dacă sunteți infectat cu noul Coronavirus și are un grad de acuratețe ridicat. Indiferent dacă trebuie să mergeți într-o călătorie în afară sau vreți să îi protejați pe cei din jur, veți știi pe loc dacă sunteți sau nu pozitiv la virusul SARS-CoV2, fără fi nevoie să vă blocați programul în așteptarea rezultatului, ca la alte metode de testare.

La cerere si pe baza de programare, echipe medicale se deplaseaza si efectueaza :

  1. recoltari si testare antigen SARS-CoV-2
  2. recoltari pentru testare cu aparatul virusologic RT-PCR.

Cu ajutorul kitului de testare special, persoanele din colectivitati primesc rezultatul imediat, iar daca rezultatul este pozitiv, vor trebui sa isi faca testul RT – PCR, dar se vor izola inainte de aflarea rezultatului PCR (care se elibereaza in 24-48 ore).

Ce inseamna testul rapid antigen Sars-CoV-2?

Testarea se face cu kitul ce cuprinde testul rapid BIOSENSOR COVID–19 Ag, BIOSENSOR COVID-19 Ag este o imunotestare cromatografica rapida, pentru detectarea calitativa a antigenului SARS-CoV-2 in nazofaringele uman.

Testul este destinat utilizarii in diagnosticari profesionale in-vitro si conceput ca un instrument ajutator in diagnosticul timpuriu al infectiei SARS-CoV-2 la pacientii cu simptome clinice sau asimptomatice fiind eficient si pentru testarea in cadrul colectivitatilor mari de oameni.

De ce e utila testarea antigen Sars-CoV-2 in colectivitati?

Orice persoana suspecta de Sars-CoV-2 primeste confirmarea / infirmarea contaminarii cu virusul Sars-CoV-2 prin test RT-PCR. Dar rezultatul RT-PCR se elibereaza in cateva ore, timp in care persoana suspecta poate contamina pe cei din jur.

De aceea, in colectivitatile mari recomandam intai testarea rapida antigen Sars-CoV-2, cu rezultat in cateva minute si cu cost mai mic. Persoanele depistate pozitiv in acest fel vor trebui ulterior sa isi faca RT-PCR, dar se vor putea izola cu mult inainte de aflarea rezultatului, iar ceilalti membri din colectivitatea testata nu vor mai fi in pericol de contaminare.

AVANTAJE TEST RAPID BIOCREDIT COVID-19 Ag:

  • rezultate rapide: 10 – 15 minute
  • faciliteaza rapid decizia clinica
  • reprezinta o procedura simpla, rapida si ieftina
  • nu necesita reactivi suplimentari sau prelucrari ulterioare
  • certificat CE

Test rapid antigen Sars-CoV-2 recoltat la domiciliu in Bucuresti Pret 180 lei 

Solicita un test rapid: 0787742218

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati aceasta pagina

Leave a Reply