Medisra Center – Partener oficial al Clinicii Neuropain

By: | Tags: | Comments: 2 | septembrie 5th, 2017

Medicina israeliană și medicii israelieni de elită sunt considerați a fi printre cei mai avansați din lume.Medisra Center

Spitalele publice și private din Israel respectă pe deplin standardele internaționale și pot oferi pacienților o gamă largă de servicii medicale. Un astfel de succes în medicina israeliană a fost atins mulțumită celor trei principia pe care este bazată: Destination Ranking of The Medical Tourism Index – Indexul Locului Destinației în Turismul Medical (MTI) din anul 2015 și 2016 de către International Health Research Center – Centrul Internațional de Cercetare în Sănătate (IHRC) arată că Israel este Nr. 1 în lume în ceea ce privește calitatea serviciilor și facilităților în turismul medical și este un lider mondial al turismului medical.

 

Medicii israelieni împreună cu angajații din domeniul medical sunt angajați constant în cercetare științifică, implementând metode inovative în acest domeniu, de cele mai multe ori înainte să apară în altă parte a lumii. Datorită sprijinului guvernamental puternic, prețul tratamentului în Israel diferă favorabil față de cele din clinicile europene sau din SUA.

 

Tratamentul în Israel este combinat cu recreerea, climat mediteraneean blând și patru mări unice – Marea Mediterană, Marea Moartă (Marea Sărată), Marea Galileei (Marea Genezaret) și marea Roșie cu orașul Elath. Aceste patru mări faimoase la nivel mondial creează condițiile ideale pentru recuperare. Patrimoniul cultural bogat diversifică șederea dumneavoastră în Israel prin oferirea unor tururi turistice foarte interesante și captivante

Tomografie craniana
Vă vom asigura tratament în cele mai bune Spitale din Israel.

Pacienții străini vorbitori de limba engleză și franceză care sunt interesați în a primi tratament în Israel, au de asemenea un avantaj datorită faptului că în cele trei spitale ale noastre din Israel aceste limbi sunt foarte bine cunoscute de majoritatea doctorilor și personalului medical, și toate acestea în plus față de faptul că fiecare pacient va fi însoțit de o escortă locală.

 

Cele trei spitale de top israeliene cu care colaborăm sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie, au personal profesionist capabil și experimentat care utilizează cele mai noi echipamente medicale și întreprind cele mai complexe și de înaltă precizie studii. În baza acestor date, tratamentul individual este elaborat pentru fiecare pacient, indiferent dacă este utilizat tratament chirurgical sau medical, incluzând doar medicamentele prescrise cele mai eficiente și dovedite.

 

De asemenea acest lucru permite efectuarea celor mai comprehensive reabilitări. Și ultimul, dar nu cel din urmă, calitatea cea mai mare a tratamentului în Israel este relativ necostisitoare în comparație cu spitalele din Europa și SUA.
Dacă sunteți interesați în a primi tratament în cele mai bune spitale ale noastre din Israel, de la cei mai buni experți, cu cel mai modern echipament, utilizând cea mai avansată tehnologie a medicinei din lume, atunci sunteți invitat în mod cordial să optați pentru un tratament în Israel.

Echipa Neuropain, in calitate de partener oficial al Companiei Medisra Center, vã raspunde la orice intrebare si vã ofera indrumarea necesara. Contactati-ne telefonic – 0787.742.218 – si programati o consultatie in Clinica Neuropain din Bucuresti.

 

laborator analize Medisra

Compania MEDISRA CENTER organizează diagnosticare, testare și tratament ulterior în Israel, la un nivel internațional. MEDISRA CENTER este încântată să vă ofere cunoștințele și experiența medicilor din cele mai bune clinici și centre medicale din țară – în calitate de reprezentant oficial al acestora.
Garantăm o abordare individuală pentru diagnosticarea și tratamentul pacientului în Israel: alegem un doctor extrem de calificat, specialist în rezolvarea problemelor dumneavoastră și care desfășoară cercetare în acest domeniu și vă vom stabili examinarea și tratamentul fără a fi necesar să stați la rând, realizând acest lucru în cel mai scurt timp posibil. Invităm cei mai buni doctori, profesori, șefi de secții din Israel din cele mai mari centre medicale israeliene și faimoase în lume pentru a trata pacienții noștri.
Cel mai important lucru este sănătatea dumneavoastră și astfel facem tot posibilul pentru a o restabili și a o îmbunătăți.

 

 

5/5 (11)

Va rugam sa evaluati aceasta pagina

Comments

2 thoughts on “Medisra Center – Partener oficial al Clinicii Neuropain

  1. Pingback: Tratament de descoperire pentru pacienții cu Parkinson - Focalizat cu ultrasunete -

  2. Pingback: Tratamentul inovativ al limfomului și leucemiei - Terapia cu CAR-T -

Comments are closed.