Despre Noi

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

CINE SUNTEM

Centrul de diagnostic si tratament NEURO PAIN isi propune sa raspunda unor nevoi de sanatate ale pacientului care nu sunt abordate corespunzator in sistemul medical si anume: controlul durerii cronice severe, cresterea calitatii vietii bolnavului cu durere de orice cauza, ameliorarea suferintelor pacientilor terminali, cei care necesita terapie paliativa. Aceste deziderate se aliniaza recomandarilor de peste 15 ani ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, ca, in tarile cu resurse reduse alocate sistemului sanitar sa se dezvolte prioritar servicii de terapia durerii si paliatie pentru a asigura calitatea vietii pacientului.

Daca in alte tari europene exista sute de centre multidisciplinare de terapia durerii, la noi noi in tara sunt doar cateva centre izolate si niciunul care sa se adreseze durerii neuropate, una din cele mai severe forme de durere, date de cancer, dar si de alte boli benigne. Echipa multidisciplinara a Neuro Pain doreste sa ofere tuturor pacientilor servicii medicale la standarde actuale.

Neuro Pain este, in acest moment, singura clinica din tara care va poate oferi sansa terapiei revolutionare a durerii cronice severe, prin terapie scrambler (neuromodulare noninvaziva) si experienta de peste 20 de ani a echipei de terapia durerii; totodata, aceasta echipa detine primele atestate de la noi din tara pentru aplicarea terapiei scrambler.

Neuro Pain  a largit gama de servicii medicale si, in acest moment, prin specialistii care ni s-au alaturat si dotarile existente, oferim servicii ultraspecializate de diagnostic si tratament in neurologie, cardiologie, nutritie, medicina interna, terapie paliativa, abordare holistica a pacientului oncologic.  De ce servicii ultraspecializate? Pentru ca, dincolo de patologiile tratate in mod uzual de fiecare specialitate, echipa noastra are expertiza necesara si doreste sa abordeze zone foarte importante, cum ar fi: monitorizarea patologiei cardiace pe durata sarcinii, monitorizarea cardiotoxicitatii induse de chimioterapie,  nutritie clinica pentru bolnavi cu tulburari alimentare grave( ex.sindrom de intestin scurt), dieta copilului cu obezitate, managementul diabetului in echipa multidisciplinara completa, pachete de preventie cardio si cerebrovasculara primara si secundara( care sa includa consiliere medicala la nivel de experti, dieta si stil de viata, monitorizate pe termen lung).

MISIUNE

Cresterea calitatii vietii pacientilor cu sindroame dureroase severe, refractare la terapiile conventionale, asigurarea de servicii ultraspecializate in echipa multidisciplinara din domeniile:  cardiologie, neurologie, diabet si boli de nutritie, medicina interna, oncologie si terapie paliativa.

VIZIUNE

Prin abordare multidisciplinara in echipa extinsa, cu metodele cele mai moderne de management medical, care permit diagnostic cat mai complet, evitarea reactiilor adverse ale medicatiei clasice si plan terapeutic individualizat adaptat nevoilor reale ale bolnavului, ne propunem sa devenim partenerii la bine, dar mai ales la greu pentru fiecare pacient al nostru in lupta cu durerea severa si boala care a generat-o!

Aceeasi viziune de echipa multidisciplinara guverneaza si serviciile ultraspecializate oferite pacientilor nostri, cu credinta ca medicina moderna impune maximum de competenta din partea celor care ofera serviciile medicale, empatie in relatia cu fiecare pacient si mentinerea sigurantei pacientului ca deziderat de baza!

Echipa Neuro Pain este partenerul dvs in cursa pentru redobandirea starii de sanatate!

SERVICII ULTRASPECIALIZATE

TERAPIA DURERII

Afla mai multe despre tratamenul durerii

-Learn more

CARDIOLOGIE

Afla mai multe despre serviciile de cardiologie

-Learn more

NUTRITIE

Afla mai multe despre serviciile de consultanta in nutritie

-Learn more

NEUROLOGIE

Afla mai multe despre serviciile de consultanta neurologica

-Learn more

Obstetrica - Ginecologie

Afla mai multe despre serviciile de obstetrica- ginecologie

-Learn more

MEDICINA INTERNA

Afla mai multe despre serviciile de medicina interna

-Learn more

PRINCIPALELE PATOLOGII DUREROASE TRATATE

 • Polineuropatie diabetica dureroasa
 • Nevralgie postherpetica
 • Polineuropatii de diverse cauze (toxice, medicamentoase, postchimioterapie, postinfectioase)
 • Sindrom dureros neuropat post accident vascular cerebral, in scleroza multipla, siringomielie
 • Dureri reziduale post avulsie de plex brahial
 • Neuropatii periferice de diverse cauze (traumatice, postoperatorii, durere cronica postoperatorie)
 • Durere postamputatie (durere in „membru fantoma”)
 • Sindrom dureros regional complex ( distrofie simpatica reflexa/cauzalgie)
 • Componenta neuropatica a durerii lombare (sciatalgii, durere pe coloana operata), durere cronica post sectiune medulara de diverse cauze
 • Nevralgie de trigemen refractara la terapii conventionale
 • Dureri orofaciale atipice (durere neuropatica post extractie dentara/chirurgie maxilofaciala, nevralgie de nerv glosofaringian sau hipoglos)
 • Sindroame migrenoase, diagnostic in cefalee de diverse cauze
 • Durere neuropatica la bolnav neoplazic (neuropatii toxice, de compresie, metastaze in structuri nervoase centrale si/sau periferice)
 • Sindroame dureroase cronice viscerale- durere abdominala cronica recurenta, sindroame dureroase abdominale functionale, colon iritabil, durere pelvina de cauza ginecologica/urologica. Durere pelvina mixta, sindrom dureros de canal obturator, neuropatie de nerv pudendal.
 • Controlul durerii ca o componenta a terapiei paliative la bolnavi cu diagnostic de boala benigna sau maligna
4.29/5 (21)

Va rugam sa evaluati aceasta pagina