Christian Hope – Partener Neuropain

Christian Hope

“Christian Hope este parte a grupului Christian Tour, nume care activează în domeniul turismului de mai bine de 18 de ani. Timp în care am învățat cât de dificil este să crești și să te dezvolți prin propriile puteri. Însă prin muncă, ambiție și determinare am reușit să devenim cel mai mare tour operator din România.
Privind în urmă, am realizat ce mult ar fi însemnat pentru noi, ca echipă mică și cu visuri mari, susținere din partea cuiva.
Tocmai de aceea, ajunși în punctul în care avem puterea să venim în sprijinul comunității cu care ne-am împrietenit deja de mult timp, am pus bazele fundației Christian Hope.
Fundația Christian Hope este menită să ofere cât mai mult ajutor tuturor persoanelor cu care viața nu a fost blândă. În special copiilor născuți în medii dintre cele mai precare.
Mii de copii din România fac parte din familii pentru care și pâinea reprezintă un lux. Familii care locuiesc în case dărâmate sau, mai rău, chiar sub cerul liber. Iar ei nu au altă opțiune decât să învețe să supraviețuiască și să se maturizeze mult mai devreme decât și-ar dori. Aceștia nu știu ce înseamnă fericirea și nici nu au prea multe șanse să o cunoască.
Alții sunt loviți de boli incurabile și își petrec mai toată copilăria în spitale, unde fac față unor tratamente pe care mulți dintre adulți nu le-ar putea suporta. Ei sunt niște luptători! Sunt oameni care nu au ales să ajungă în situații critice, dar se află totuși în ele. Copii care, teoretic, nu au nici un fel de viitor.

Practic însă, Christian Hope își propune să schimbe în bine destinul persoanelor nevoiașe și să le ofere copiilor o șansă la viață, la educație, la un trai decent.
Pentru a reuși în viață, avem nevoie în primul rând de sprijinul persoanelor din jur. Un rol foarte important în educația și dezvoltarea armonioasă a copiilor îl au părinții. Aceștia sunt stâlpii lor de susținere și totodată sursa de echilibru. Părinții trebuie să le insufle copiilor curajul de a încerca lucruri noi și de a experimenta până când ajung să descopere lucrurile care le plac cu adevărat.
Când familia nu le este alături însă, teoretic șansele la un viitor reușit se reduc drastic. Nu și dacă le suntem noi alături. Nu și dacă ne unim ca să ajutăm niște puști însetați de cunoaștere, cu chef de viață și poftă de performanță! Christian Hope poate fi familia și sprijinul care lor le lipsește! Va fi șansa unora atunci când soarta pare potrivnică!

Care sunt valorile în care credem?

Bunătate, Solidaritate, Speranță, Optimism. Acestea sunt câteva dintre valorile în care echipa Christian Hope crede cu tărie și care ne vor ghida pe tot parcursul frumoasei noastre aventuri. Fii și tu parte din echipa de voluntari și ajută-ne să le demonstrăm celor din jur că minunile există, iar speranța este un lucru pe care nu trebuie să-l pierdem niciodată!
Bunătatea există în fiecare dintre noi și nu trebuie decât un impuls minor ca să o putem scoate la suprafață. Un sfat aparent banal, un gest mărunt, o rugăciune pentru cei nevoiași, o donație cât de mică sau pur și simplu răspândirea pe orice cale a unui caz disperat sunt câteva elemente care alcătuiesc ceea ce la un om se numește „bunătate”. Ea este cea care ne ajută să devenim mai uniți și să găsim soluții pentru cei care au nevoie majoră de ele. Noi îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că suntem sănătoși, iar răsplata pe care i-o oferim este bunătatea manifestată față de semenii care nu au fost la fel de norocoși.
Solidaritatea este un sentiment care îi determină pe oameni să-și acorde ajutor reciproc. Acest sentiment este treaz în fiecare dintre noi și se activează atunci când reușim să ne punem în pielea persoanei care are nevoie de ajutor. Pentru că, la fel ca și aceasta, am trecut și noi prin situații grele, iar sprijinul celor din jur a fost unul dintre factorii care ne-au ajutat să mergem mai departe.

Solidaritatea este una dintre caracteristicile principale ale fundației Christian Hope și de ea vrem să dăm dovadă de fiecare dată când încercăm să rezolvăm un caz social nou.
Speranța și optimismul sunt două lucruri de care avem cu toții nevoie în viața noastră. Ele reprezintă baza unei vieți în care soluțiile se găsesc de fiecare dată când avem parte de probleme.
Speranța este cea care ne ajută să mergem întotdeauna înainte, iar optimismul cel cu ajutorul căruia vedem tot timpul partea plină a paharului. Pentru că, vă vine sau nu să credeți, există mereu o parte plină a paharului. “

 

Vedeti mai multe detalii despre Fundatia Christian Hope

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati aceasta pagina